Reeds meerdere jaren was er een groep van Nordic Walking wandelaars in Herentals, echter niet onder de vorm van een vereniging.

wandelaars nordic walkingEinde 2019 heeft de Stad Herentals beslist om alle "ad hoc" verenigingen te structureren. Aanvang 2020 werd dan Nordic Walking Herentals boven de doopvont geheven, als een vereniging zonder rechtspersoonlijkheid. Onze vereniging werd erkend door de Stad Herentals en geniet daardoor ook van de ondersteuning van het stadsbestuur bij de uitbouw van een kwaliteitsvolle werking. In het bijzonder geniet onze vereniging van deze ondersteuning in de vorm van subsidies en gebruik van voorzieningen van de Stad Herentals. Onze vereniging is aangesloten bij de sportfederatie Sportievak.

De vereniging heeft als postadres: Nordic Walking Herentals, p.a. Dhr. Leo Goris, Gandhiplein 1/102, 2200 Herentals, tel. 014/235261 - 0485/151508

Conform de richtlijnen van het stadsbestuur werd er een bestuur samengesteld bestaande uit 3 personen. Het bestuur organiseert de activiteiten en voert een eenvoudige boekhouding.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.