Onze vereniging streeft ernaar om plezier te scheppen bij het Nordic Walking gebeuren. Het is een ideale fitnesstechniek om het actief bewegen te behouden en te bevorderen en het is bovendien een bijzonder leuke sociale activiteit.

wandelaarsU kunt elke dinsdag deelnemen aan een wandelsessie. De tocht vertrekt om 10 uur aan de inkom van het stedelijke zwembad Netepark, Vorselaarsebaan 56. Van hieruit trekt u ongeveer twee uur op pad doorheen de prachtige Herentalse natuur, onder de deskundige begeleiding van 2 enthousiaste instructeurs. Iedereen is welkom. Stokken kunnen ter beschikking gesteld worden en hiervoor betaalt u 2 euro.

Vooraf (5 à 10 min) is er een korte opwarming waarna de wandeling om 10:00 u aanvangt. De tochten gaan door de Herentalse bossen en natuur en wekelijks wordt in een andere windrichting gewandeld, zoals o.m. richting Vorselaar, richting Toeristentoren, richting Zwart Water, richting Olens Broek, enz.. De wandelafstand is ongeveer 7 km en omstreeks 12 u 's middags wordt de wandeling beëindigd aan de startplaats. Gemiddeld loopt u 10000 stappen. Er kan afgerond worden met enkele ontspannings- en stretchoefeningen.

In juli en augustus zijn er geen wandelingen in verenigingsverband.

De vereniging kan ook nevenactiviteiten organiseren, zoals een wandelsessie die vertrekt van een andere locatie, of een occasionele gezamenlijke fietstocht, een feestje, enz.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.