Wij hernemen onze wekelijkse wandelingen vanaf dinsdag 31 augustus. Samenkomst aan de ingang van het Netepark om 9:50 u.

Corona-update: Conform de jongste versoepelingen kan er opnieuw onder normale omstandigheden gesport worden. Niettemin is voorzichtigheid troef en blijven de basismaatregelen van kracht zoals hier vermeld.

Nordic Walking Herentals neemt ook deel aan de maand van de sportclub. Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan onze reguliere wandelingen in de maand september. Uiteraard zijn nieuwe leden het ganse jaar welkom.

De jaarlijkse sportelweek staat gepland van zondag 3/10 tot vrijdag 8/10. Nordic Walking Herentals is ook ingeschreven als deelnemer en onze wandeling van dinsdag 4/10 staat dan ook open voor alle deelnemers. Deelnemers moeten zich inschrijven bij de Sportdienst Herentals en vanaf 3 activiteiten kan men dan op vrijdag genieten van gratis taart en koffie.

 

 

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.