Wij hernemen onze wekelijkse wandelingen vanaf dinsdag 31 augustus. Samenkomst aan de ingang van het Netepark om 9:50 u.

Corona-update: Conform de jongste versoepelingen kan er opnieuw onder normale omstandigheden gesport worden. Niettemin is voorzichtigheid troef en blijven de basismaatregelen van kracht zoals hier vermeld.

De recente versoepeling van de corona-maatregelen laat ons eindelijk toe om terug aan te vangen met onze clubwandelingen op dinsdag.

Wij starten opnieuw op dinsdag 6 april 2021 om 10:00 u.

Het blijft belangrijk om voorzichtig te blijven en wij volgen dus nog steeds de geldende maatregelen inzake corona-bescherming:

coronavirusWe hoeven het u niet meer te vertellen. Het coronavirus scheert terug hoge toppen. De Vlaamse regering heeft op 27/10 strikte richtlijnen uitgevaardigd die momenteel van kracht zijn voor onbepaalde tijd.

Op 1 september 2020 start het nieuwe nordic-seizoen en hernemen we onze wandelingen. corona virusConform de geldende corona-maatregelen, starten we corona-proof door de voorschriften na te leven zoals hier toegelicht.

We besteden in dit artikel tevens aandacht aan veilig wandelen volgens de wegcode.